Over ons

Even voorstellen

Patou’s Presenti is een warm en liefdevol familiebedrijf. Dit is voor ons een belangrijke indruk die we willen achterlaten!
 
Ons idee is ontstaan in het begin van de coronapandemie. Wij merkten net als zoveel anderen dat het een stuk moeilijker werd om bij iemand op bezoek te gaan. Toch wil je de mensen die je liefhebt verrassen en dit was bijna niet meer mogelijk. Dit zette ons aan het denken! 
 
Ons doel is om door middel van een zo uitgebreid mogelijk assortiment een cadeauwinkel te zijn waar iedere klant met een persoonlijke en unieke touch zijn wensen kwijt kan in zijn/haar cadeau!

Volg ons op social media

Paddy

Na jaren in de verhuur en vastgoed werkzaam te zijn geweest komt nu mijn droom uit. Een eigen zaak waarin mijn passie tot uitdrukking kan komen. Want wat is er nu fijner dan mensen met een kadootje het gevoel geven dat ze bijzonder zijn! Samen met de kinderen durf ik dit avontuur aan te gaan!

Laura

Zelf hou ik heel erg van gezelligheid en warmte. Dit zijn dan ook 2 dingen die ik graag in Patou’s Presenti zou willen uitstralen. Eraan bijdragen om mensen te helpen of iemand gewaardeerd te laten voelen vind ik iets heel moois!

Dario

Plezier en positiviteit zijn heel belangrijk voor mij! Daarom ben ik ook super enthousiast om op mijn eigen manier deze dingen terug te laten komen in Patou’s Presenti en deze uitdaging aan te gaan! Ik kan niet wachten om iedereen met plezier te helpen een uniek Cadeau te creeren.

Nadia

Ondanks dat ik dit jaar begonnen ben met mijn studie Fysiotherapie hoop ik in de tussentijd mijn creativiteit en gezelligheid te kunnen laten uitstralen in Patou’s Presenti! Ik kijk er heel erg naar uit om dit avontuur aan te gaan met mijn familie en onze leuke kantoorhond!

Noah

Woef waf waf woef woef waf! Vertaling: Ik ben Noah de kantoor en knuffelhond! Mijn hobby’s zijn eten, spelen en mijn baasjes van het werk houden Ook kan ik erg goed in de weg lopen en doen alsof ik geen aandacht krijg.